BALIKESİR / BANDIRMA - 17 Eylül İlkokulu

17 Eylül İlkokulu

HACI YUSUF MAH. SANTRAL CAD. 17 EYLÜL ILKOKULU NO: 40/1 BANDIRMA / BALIKESİR
Vizyon
Öğrencilerimizin, - Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri, - Bilgili , becerikli ve öz güvenli olmaları, - Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, - Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, - Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları, - Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktır.
Misyon
- Atatürkçü. Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, çağdaş, demokratik ve laik, - Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, - Değişim ve gelişime açık, - Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, - Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, - Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, - Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, - Düşünsel duygusal, sosyal açıdan yetişmiş, - Bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.
Öğretim Şekli : NORMAL EĞİTİM
SABAH :08:55-12:25 ÖĞLE TATİLİ :12:25-13:10 ÖĞLEDEN SONRA :13:10-14:45