BALIKESİR / BANDIRMA - 17 Eylül İlkokulu

BİGEP - PROJE ÇALIŞMALARI

Ock

Okulumuz, 1-F Sınıfı öğrencileri ile BİGEP kapsamında gerçekleştirdikleri "Sanatla Büyüyorum" Projesi ile dönem boyunca pek çok farklı sanatsal etkinliğe katıldılar.

Ezgi Hoşgör Sanat Atölyesi'nde "Çanta Boyama" etkinliğine katılan 1/F Sınıfı öğrencileri Türkçe dersinde öğrendikleri "Ff" sesini Görsel Sanatlar dersinde yapmış oldukları sanatsal bir etkinlik ile pekiştirdiler.

1/F Sınıfı öğrencileri okuma-yazma sürecinde hep yanlarında olan annelerine boyamış oldukları çantaları hediye edecekler...

Ock

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE, ANTRENÖR ERTUN YILDIZLI TARAFINDAN ORYANTRİNG SPORU TANITILDI.

HARİTA VE YÖN BULMA BECERİLERİNİ GELİŞTİRMEK AMACIYLA TÜRKÇE DERSİNDE EŞ SESLİ, EŞ ANLAMLI VE ZIT ANLAMLI KELİME ÇALIŞMALARI YAPILDI.

Ara

ÖĞRETMENLERİMİZ ŞİRİN YURTALAN, FİKRET ARSLAN, SERAP ARSLAN, MÜGEDOĞAN, ZAHİR KAYA VE SENEM PIRAVADALI EŞLİĞİNDE, ÖĞRENCİLERİMİZE MÜZİK, ŞİİR ARACILIĞIYLA DEĞERLERİMİZİN, KÜLTÜRÜMÜZÜN GELECEK KUŞAKLARA TAŞINMASI, SEVDİRİLMESİ, YAYGINLAŞTIRILMASI VE ÖĞRENCİLERİMİZİN MÜZİĞE VE ŞİİRE OLAN İLGİSİNİ, KENDİNE GÜVEN DUYGUSUNU ARTIRMAK AMACIYLA  KENDİLERİNİ ÖZGÜRCE  İFADE ETMELERİ VE  DUYGULARINI GELİŞTİRMELERİ SAĞLANDI. YETENEKLERİNİN AÇIĞA ÇIKARILMASINA UYGUN ORTAM OLUŞTURULDU. ÖĞRENCİLERİN DERS DIŞI SANATSAL FAALİYETLERDE BULUNMA ALIŞKANLIĞI VE ZEVKİNİ OLUŞMASINA KATKI SAĞLANDI..